Stjärntecken

Stjärntecken, något för dig?

Stjärntecken. Påverkas du av detta, det vill säga, läser du horoskåp, och tycker att det passar dig? Jag har på senare tid läst en hel del, i olika tidningar, och ska man hårddra det hela, så kan vissa stämma i, åtminstone delvis. Men ska denna teori stämma, så borde ju alla stämma in, ganska exakt. Du har nog listat ut att jag inte riktigt tror på detta med att titta in i framtiden. Mitt stjärntecken är vågen, och bara för att jag är född på hösten så kan jag inte tänka mig att det ser ut så här för alla, då skulle livet vara indelat i tolv olika modeller. Och du levde ditt liv efter någon av dessa modeller.

Himla tråkigtJag måste ju säga att det skulle vara himla tråkigt att hela tiden veta hur det skulle bli framöver. Varför får till exempel då Zlatan framgångar på fotbollsplan medan jag knappast träffar en boll, trots att jag är helt ensam. I och för sig inget jag bekymrar mig över. Jag kan eventuellt vara lite avundsjuk om hans bankkonto, men i övrigt önskar jag honom lycka till. Han kämpar nog för sina pengar. Han har högre lön än vad jag har, och det kan säkert inte bero på stjärntecken, det bör bero på hans talang, och min avsaknad av liknande talang.

Stjärntecken, vem bestämmer?


Om nu livet ska följas av när man är född, så borde det nog vara någon form av vetenskap, som man redan listat ut. Om det blev allmänt känt när det var bäst att bli född så tror ju jag att alla föräldrar säkert räknat ut att det borde vara lysande att pippa nio månader innan. Man vill ju sina barn väl, och föds de i rätt tid, så är större delen av jobbet gjort.

Framtiden


Fins det något som påverkar framtiden? Påverkar finns det med all säkerhet. Det är belagt att om man har det gott ställt, så lever man längre. Högre levnadsstandard brukar ge längre liv. Men, det finns alltid ett men, högre välstånd, kan även sänka en människa. Har man gott om pengar eller tillgångar, så kan man bli lat, lägga sig på soffan och käka praliner. Det går väl bra en vecka, men blir det år, så blir det med all säkerhet tråkigt, och det sväller på ett sätt så att du med all säkerhet inte ens orkar resa dig och gå ut i köket och hämta den där chipspåsen.

Du vet var chipsen befinner sig


En sak är dock helt säker du vet exakt var de olika chipspåsarna befinner sig i butiken. Du skulle kunna gå med förbundna ögon och hämta dillchips eller gräslöken. Det är ingen lysande kunskap skulle jag vilja säga. Bättre att lägga in en annan kunskap, lära dig alla promenadstigar i ditt område. Det har du betydligt mera nytta av, och du kommer att må betydligt bättre.

Flera steg för motion


Att mäta antalet steg per dag är ett mått på din motion, att mäta längden i kilometer är ett annat mått. Jag håller mig till en gräns av 7500 steg på en dag, helst vill jag passera den gränsen, då känner jag att jag mår bra. Normalt tar jag den vändan på morgonen, resten av dagen glider då ganska enkelt fram.

Mat och motion bättre än stjärntecken!


Det är nog som så att oavsett stjärntecken, så är vad du stoppar i dig och vad du skickar iväg som blir avgörande för hur din kropp ser ut, och vilka sjukdomar du drar på dig. Det kan inget stjärntecken hjälpa dig med. Sunt förnuft och lite kunskap, sedan är du i hamn, det kan jag lova om framtiden. Vill du dessutom leva länge och väl, så är detta två bra faktorer att hålla koll på. Ligga i soffan och läsa stjärntecken är knappast något som förlänger livet. Ta heller fram en ljudbok under promenaden och lyssna på ASMR, det ger betydligt mera.

Stjärntecken 1
Stjärntecken