Sexleksaker för par

6 efter 60, kanske med lite leksaker


Lite upp i åldern så kommer sex alltid på tal. Margareta Sjödin har skrivet en bra bok om detta fenomen. Ibland behövs lite leksaker för att pigga upp stämningen. Du kan surfa in via länken och leta efter sexleksaker för vuxna. Utbudet är ganska stort, det kanske blir så kul att ni hittar leksaker att ge era bästa vänner nästa gång ni kommer på besök.

Att förstå och provaHur du nu utvecklar din sexualdrift, det vet du bäst själv. Ibland är det bara att tuffa på, ibland ska det till lite hjälp på traven. Ju äldre du blir, ju mera krämpor du skaffar dig, ju mera tips kanske du behöver. En liten god sexleksak kan då alltid pigga upp, oavsett om du är ensam eller om du har någon med dig i sänghalmen. Leta efter sexleksaker för par.

Knepigt att beställaTycker du det är lite knepigt att kliva in i en fysisk butik och beställa, då har nätet kommit till dig som en befrielse. Det enda som kan var lite problematiskt är när du hämtar ut ditt paket, en del leverantörer har diskreta avsändare, vilket borde lugna du din blyge, därför att då kan du ju ägna tid åt nätet och se utbudet, och i lugn och ro sedan gå och hämta ut ditt paket, och sedan tar du hem det, öppnar det då du är själv, och med stor sannolikhet provar du genast din leksak, vad det nu är.

Men innan…Har du väl fått hem ditt paket, så finns det inget innan. Det är bara att uppleva, har du partner, sug med honom eller henne. Som ett resultat av ditt påhitt: Upplevelserna kommer att stå som spön i backen, det vill jag lova. Och när den leksaken är provad, då är det bara att slå sig ner framför datorn igen, leta efter nya leksaker och då givetvis nya upplevelser. Du kommer snart att ha det som rutin, att surfa in på nätet leta en stund, beställa, vänta, hämta, packa upp och dra med sambon eller maken/makan in och upptäcka nu saker.

Men passa dig, när partnern kommer på ditt tricks så kanske du blir bortknuffad från datorn då det är dags för ny beställning.

Sexleksaker
Sexleksaker