Nytt betalkort!

Detta är ett sponsrat inlägg av P.F.C , om ett betalkort

Har du ett betalkort idag? Det har de allra flesta och de allra flesta använder kortet att betala med. Det är ganska smärtfritt och fungerar i Sverige i de allra flesta fall. Dessa kort kan man givetvis utveckla och det tror jag arbetas med på många håll. Vår nya sponsor, Affiliate, har utvecklat ett betalkort, där du för över pengar via Swish, och sedan kan du handla på kortet.

Nytt betalkort! 3

Du får en notis varje gång kortet används och du får då också reda på ditt saldo. Det är ju lysande, då vet du hela tiden hur mycket du har på ditt konto. Jag har tidigare haft ett betalkort från banken där man drar pengar från ett speciellt konto, dit jag för över pengar allteftersom jag behöver. Himla bra, för om nu någon skulle skimma mitt kort, så är det enbart den lilla summan jag har på kortet som jag kan bli av med. Ofta är den summan så låg så det enda som händer är att jag blir irriterad. Men det påverkar enbart marginellt min ekonomi. Det är samma filosofi med P.F.C, du för över en summa via Swish, och du får en notis varje gång kortet används.

Nytt betalkort! 4

Skulle det användas i Asien när du är hemma, så är ju chansen att det är du ganska minimal. Har du tur, så hinner du stoppa själva transaktionen, men ofta får du känna dig blåst, och då på en relativt låg summa, du väljer själv vilka summor du vill ha på kortet. Det ger ett extra litet skydd när du handlar på nätet. Blir du skimmad, så är summan låg, och du kan säkert överleva utan större bekymmer. Värre vore det om hela lönen försvinner den 28 i månaden. Klicka på bilden så kommer du till sidan och kan anmäla ditt intresse och börja med kortet. På sidan finns mera info om hur kortet fungerar och vilka villkoren är.

Betalkort, massor av dessa.