Attefallshus, motion och skönhet

Motion Attefallhus och skönhetstips, tja man får plats med mycket i en blogg.

Har du kvar din tomt? Du vet väl att du numera kan byta ut din lilla friggebod mot den mera rejäla Attefallhus, som då är uppkallat efter dåvarande bostadsministern Stefan Attefall. Det lilla huset är ju uppkallat efter dåvarande bostadsministern Birgit Friggebo. Så av detta lär vi oss, att vill vi ha ett hus uppkallat efter oss, så satsa på att bli bostadsminister, och sedan ska du skapa en reform, som underlättar för småhusägarna. Tipset är alldeles gratis, själv skippar jag den möjligheten, vare sig nuvarande eller kommande statsminister vill ha mig med i sin regering. Jag tillför nog inget, i vart fall inte nya hus. Jag kan ju knappt slå i en spik. Än mindre komma på ett nytt hus att bygga.

Möjligheternas hus


Om du nu har plats på tomten, så bör du enkelt kunna plocka in ett hus och använda det. Du kanske vill att barn eller barnbarn ska få möjlighet att bo där. Vad jag förstår så kan du dra in både vatten och avlopp. Läs mera hos boverket, där du har alla regler. Målet är att det ska vara enkelt. Själv är jag numera bosatt i lägenhet, så det blir lite körigt att placera ett Attefall på balkongen, kanske en kvarts friggebod skulle kunna få plats. Jag skippar det, vi har så vi klarar oss.

Uppfinnaren ganska stolt


Stefan Attefall har en egen hemsida om sitt hus eller husmodell. Du kliver givetvis in och läser hela historien om detta. Det märks att han är ganska stolt om detta hus.

Koll på läget – Hälsa och motion


Behöver du ha lite extra koll på din skönhet? Själv begriper jag mig inte riktigt på detta, jag är vacker som jag är. Men för dig som vill lära dig, och ännu hoppas, så kan jag med gott samvete rekommendera. Det är Madeleine som ger sina bästa tips, som du enkelt kan ta del av. Alla hälsotips, motionstips är av godo, för oss seniorer, det gäller oavsett ålder. Läser du på Madeleines blogg så får du dessutom skönhetstips, och det gillar många. Tag del.

Inredning


Inredning brukar många gilla, och även här kan du med gott samvete styra in hos Madeleine, det är nämligen ytterligare ett av hennes favoriter. Så mycket gott samlat, och serverat. Det är bara för dig att suga åt dig och njuta.

Motion


Motion har jag punschat för ganska mycket, och mera kommer. Du missar väl inte din dagliga promenad, på minst fem kilometer eller en halvtimme. Det senare är en snabbis för tar du fem kilometer brukar det närma sig timmen. Ett tips som jag har funderat kring är ju att ta 1 mil, det är hiskeligt långt, men småspringer du eller kanske joggar lite lätt för dig själv i ett motionsspår, så lovar jag att du med enkelhet tar det på mindre än 90 minuter. De finns de som hävdar att man bör klara en mil på en timme.

Realistiska målDet är kanske att ta i, men det går säkert, då bör man kanske träna lite mera än vad åtminstone jag gör nu, där halvmilen i promenadtakt är dagens runda. Ska man springa en mil, då krävs som sagt en betydligt bättre plan. Men lugn, jag jobbar på den, och ska själv sjösätta min plan om ett tag, allt i syfte om att kunna jogga i en mil under en timme. Realistiska mål ger realistiska resultat. För att klara ett sådant här mål, så gäller det att du verkligen känner efter, så att du inte överanstränger dig.
Gör du det, då har du fördärvat hela träningspeioden, för du måste hålla dig stilla en bra tid framöver, knappast ens en promenad, och så kan vi inte ha det. Läs mera om motion på denna blogg.

Motion, Attefall och skönhetstips
Motion, Attefall och skönhetstips