Jämför kreditkort

Jämför kreditkort
Jämför kreditkort

Jämför kreditkort

Jämför kreditkort. Är du, liksom jag, lite bekväm så här på äldre dagar? Då kan jag avslöja att Internet är en alldeles utmärkt källa för oss, det finns många platser där ute i cyberrymden som jämför olika saker för oss, alla har givetvis det syftet att leda dig till ett köp, och därmed ge webplatsinnehavaren en liten intäkt, som då någon annan betalar. Det är väl utmärkt, du får ta del av tjänsten, någon annan betalar. Jämför kreditkort är en sådan tjänst. Klicka in och se hur det fungerar.
Behöver du nytt kreditkort?

Behöver du nytt kreditkort eller flera kreditkort?Det är enbart du själv som kan avgöra. För egen del har jag ett i reserv, då jag är ute och reser. Det är så himla lätt att bli av med detta kort, oavsett om jag slarvar eller blir utsatt för brott. Nu senaste var vi i Rom, ficktjuvarnas huvudstad i Europa. De snodde min plånbok ur min stängda jackficka. Enkelt spärrade jag mina kort, men på frågan om banken skulle skicka mig ett nytt direkt till ROM, så tackade jag nej. Det skulle kosta mig 400 kronor, en summa som jag tror försäkringsbolaget skulle tagit, men som jag ansåg ändå var ganska onödig. Dels hade kära hustrun sitt kort med, och dels hade jag ju ett extra kort kvar på vårt rum. Så vi led absolut ingen nöd, vi var inte satta på strandkanten. Du ser varför. Så därför kan det finnas anledning att skaffa ytterligare ett kort. Men det är ofta inte helt gratis att ha flera kort, ofta kostar även det första kortet en del. Men har du det via din bank, så ligger avgifterna inom de allmänna avgifter du betalar. Skaffar du ett nytt, så måste du kolla på de avgifter som kommer till, och vad i övrigt det är för villkor på dina kort. Då är det ju hiskeligt bra om någon annan gör jobbet, och du får ta lönen.

Eller jämföra ditt nuvarande?Du behöver inte alltid skaffa ett nytt kreditkort, för att utnyttja tjänsten. Du kan jämföra ditt nuvarande kort med de nya som finns, och därmed kanske få bekräftat att du har ett alldeles underbart kort, eller att du behöver byta. Kreditbolagen slåss om just dig, och för att de ska få dig på fall, behöver de ju ge dig marknadens bästa villkor. Låt dom göra det, men var lite lat. Låt andra plocka fram underlaget så att du själv kan bestämma vilket som blir absolut bästa för just dig och dina förutsättningar.

Kort i plånboken.Det finns många anledningar till att ha ett extra kreditkort med sig. Och att då jämföra kreditkort. Det kan ju dyka upp något som kostar mer än de blygsamma kontanter du har med dig. Då kan det vara trevligt att plocka upp det medhavda kortet, och lösa den skuld som du skaffat dig när du nu ville ha den där livsviktiga prylen, den som du kanske kan sälja vidare, och tjäna en hacka på. I Livet måste man hela tiden vara beredd på överraskningar. Är det positiva överraskningar, då blir det alldeles utmärkt, och du kan njuta lite extra av dina bravader.