CBD-Olja för seniorer

CBD-olja – vad är nu det?

Vad är nu CBD-olja för något? Den här artikeln visar vad CBT-olja är, och vad det används till, du finner dessutom någon länk, så att du kan läsa mera, och handla, om du vill prova.
Vad är CBT-olja?
Det är främst en extrakt som utvinns ur cannabisplantan och används bland annat för att lindra smärta vid stresshantering.

Utvinning från Cannabis, då tänker du narkotika.Och där kan du har rätt, kanske. Jo det finns lite 0,2% av den del som bidrar till ruset, THC. CBD-olja är numera godkänd som ett läkemedel mot vissa former av epilepsi. Men man fortsätter att forska, en hel del människor vittnar om att man sover bättre, den dämpar ångest och depressioner, kan ha positiva effekter på ADHD.

Naturmedicin i många tusen årCBD-olja har använts som naturmedicin i många tusen år. Det, som jag skrev tidigare, finns mycket fortsatt forskning, och innan den är helt klar och stämmer överens, så ska du kanske vara försiktig med de utlovade effekterna av CBD-oljan.

CBT-olja – Är det lagligt?I och med att den delen som ger ruset, är så ytterst begränsad i oljan, så är den helt laglig. Det finns dessutom länder i Europa, som funderar på att göra allt cannabis lagligt, åsikter om detta har jag inte, men det är upp till varje land och själva bestämma.
Om du känner till det äldre uttrycket, hampa-olja, så känner du dig säkert med ens betydligt tryggar, och känner direkt att det är lagligt. Nu är det i ärlighetens namn inte exakt samma sak, men nästan. CBT-olja innehåller en ytterst begränsad mängd av det rusframkallande ämnet THC, där hampaoljan inte innehåller något.

Vad ska du ha CBT-oljan till?Man forskar ännu på effekterna, och så småningom kommer det med stor sannolikhet riktlinjer för detta. Men fram tills dess kan man bara lyssna på de som använder oljan och den ger då en lugnande och smärtstillande effekt. Det finns lite olika vad den sägs ha hjälp mot, till exempel ADHD, smärta, Epilepsi, Reumatisk värk, sömnproblem och migrän. Du får säkert anledning att prova oljan, och se om den hjälper dig mot dina åkommor.
Här hittar du en stor artikel om CBT-olja.

CBD-olja Naturmedicin!
CBD-olja Naturmedicin!