Boka Direkt – Lite reklam av den goda sorten

Boka Direkt – Reklam av den goda sorten

Sponsrat inlägg


Jag ska säga det direkt, det här är ett sponsrat inlägg, jag får alltså betalt om du klickar och utnyttjar länken i detta inlägg. Men det är ett gott inlägg, och utnyttjar du något, så kommer det med stor säkerhet att förbättra ditt välbefinnande.
Så har det då hänt igen. Jag försöker få tag i något, och har svårigheter att hitta det jag söker. Denna gång var det fotvård. Men jag sprang på en bra sida, som löste mina små problem. Bokadirekt. Jag stoppar i vilken stad, och vad jag söker, så plockas det fram ett antal förslag. Bara att kolla och välja. Exakt så som jag vill ha det. Det finns till och med några recensioner på sidan. Tar jag mig tid att läsa, så kan det ju inte bli fel.

Massor av grejer


Det är inte bara min fotvård som kan bokas här? Nejdå, här hittar du frissan, massage, och rehab för hundar, egentligen det mesta som har med god hälsa att göra, eller att må bra. Det är ju det livet går ut på, att må riktigt bra. De grundläggande kan du redan, äta ordentligt, skaffa din motion, och så får man lite grädde på moset genom att boka in en lysande fotvård, eller kanske en massage. Åtminstone jag mår bra av detta.

Boka Direkt - Lite reklam av den goda sorten 3

Så vad att göra?


Det som är alldeles utmärkt med Bokadirekt är att du inte ens behöver ha några krämpor. Det är bara att surfa in, fundera på vad som skulle uppskattas idag, och så leta en liten stund. Inom kort har du massor med förslag, som ofta piggar upp ditt välbefinnande oavsett och du behöver ta en tur till frissan, eller en liten massage.

PresentkortHar du någon vän som snart har högtidsdag, och du ännu inte kommit på vad vederbörande önskar sig. Kläm då dit med ett presentkort, så kan han eller hon välja alldeles själv. Han eller hon kommer att uppskatta detta exakt lika mycket som du gör. Och du har bidragit till att din kompis får en upplevelse, sådant känns alltid bra. Tar du den vanliga chokladasken, så bidrar du ju ofta till ohälsa, det vill du inte. En tid hos frissan eller en fotvård. Vet din kompis inte hur man bokar, bjud hem verderbörande till dig, och visa. Se där ytterligare en anledning till att träffas. När ni väl har bokat in en tid, så får ni ju träffas efteråt, också, så att du får reda på hur det verkligen var, och du får bekräftat att det var så gott som du förutspådde. Då blir även du lycklig, igen.

EftermäleDet kan bli lite olika varianter på detta. Antingen har du lett in din kompis på en bättre bana. Vem vet, nästa gång du ska uppvaktas så kan det kanske bli ett presentkort. Din kompis har insett hur läskande det är, och vilka kontakter det skapar. Nu får träffas flera gånger, ni får hoppa över steget med att boka, det kan du redan, men övriga skapar trivsel. Gott kaffe, och kanske en liten kaka.

Livet ska njutasTycker du liksom jag att livet ska njutas, då är detta ett sätt att dra fördelar av det utbud som finns. Se till att unna dig något. Kanske det kan bli ett trevligt sätt att träffas på du och din kompis eller du och dina kompisar. En dag på massage, kan bli en höjdare. Jag vet inte om det finns något SPA, men det skulle ju i så fall vara idealet, då får ni både massage och ett piggt bad. Sådant ska åtminstone jag leta efter.

Det finns andraJag har inte kollat på hela sidan, men om du inte hitar exakt det du är på jakt efter, så får du ta dig lite tid och leta på andra håll, eller tipsa Boka Direkt om att det finns mera. Om du gör det, och får in ditt önskemål, så har du ju hjälpt en medmänniska att hitta just din favorit.
Lycka till

Vill du läsa mera om hälsa?

Det är intressant hur hälsan påverkar våra liv. Vi skriver en hel del om detta. Klicka på länken så får du en lista med alla våra artiklar om Hälsa.

Boka Direkt - Lite reklam av den goda sorten 4