Årets sista inlägg

Det nya året stundar för dörren. Jag har lagt upp ett system som gör att du kan läsa ett inlägg i veckan, minst, med ett spännande innehåll. Något som säkert berör dig som senior. Det kan handla om pengar/ekonomi, om Mat, om Motion eller om den viktiga hälsan. Pekpinnar är inget för mig, jag håller mig till fakta. Till exempel kommer jag att slå några slag för att du ska minska intaget av det vita sockret, där har jag kostfonden som en förebild och inspirationskälla. Till detta kan det vara bra att du rör på dig, helst minst fem pass i veckan, där du får upp pulsen en del. Det kommer en hel del tips, jag lovar. Resor ligger mig varmt om hjärtat, du får en hel del tips på vart du kan resa, och då även varför. Det finns många anledningar att återkomma till denna blogg.

Årets sista inlägg 4


Jag kommer att skriva om en hel del ämnen. Sömnen den ack så viktiga. I Mitten av maj kommer MSBs krisberedskapsvecka. Hur beredd är du ifall en kris dyker upp? Det kommer ett bra antal artiklar om detta i mitten av Maj. Sedan ska kroppen ha sitt, jag har en artikelserie “Kroppens viktiga grejer” som till exempel berör kloesterol, Diabetes, Blodtryck och Hjärtinfarkt och stroke. Inte så mycker hur du mäter det, mera hur du ska hantera det och kanske bäst, hur du kan klara dig undan om du sköter dig. Mycket känner du säkert till, men något nytt blir det kanske. 2020 kommer att bli ett mycket spännande år på den här bloggen, så häng med från början.
Vill du inte läsa artiklarna utspridda, så kommer de serier jag skriver att hamna i en broschyr eller kanske man kan kalla det för en mindre tidning, som du kan bläddra i på nätet. Du ska kunna spara hem din på din egna dator, och läsa när det passar dig.

Årets sista inlägg 5
Årets sista inlägg 6