Är Leif Mannerström högtidernas kock?

Det är en fråga som jag säkert kan besvara med ett Ja. Hur söker du på nätet när du vill ha ett bra recept på en god inlagd sill eller kanske en gravad lax med hovmästarsås? Söker du enbart på inlagd sill så får du en del varianter, men Mannerström finns med på sju av de tio översta.

Är Leif Mannerström högtidernas kock? 2

Tar du hovmästarsåsen så har Leif Mannerström en konkurrent i Tore Wretman. Men det är de två som dominerar. Så för att göra det enkelt för dig, klicka på mina länkar så kommer du till min matblogg. Där har jag givetvis recept signerade de båda mästarna. Och jag har provat recepten själv, och kan intyga att det är ljuvligt. Enkla ingredienser och enkla instruktioner gör att du enkelt fixar de fina grejerna till julbordet, eller till påsken eller Midsommar, eller egentligen när du vill.

Smaklig måltid.